Резервации

Online резервација на апартман

Лични Податоци

Име
Име е задолжителен податок.
Email
Email e задолжителен податок со внес на валидна Е-mail адреса.
Телефон
Телефон е задолжителен податок со внес на валиден телефонски број.

Податоци за престој

Гости
Апартман
од Датум
до Датум

Ви благодариме. Резервацијата беше испратена. Доколку не добиете одговор во рок од 12 часа ве молиме обидете се повторно или побарајте не на телефоните:
00 389 78 218 662
00 389 78 218 664
00 389 70 214 474